»
Blog » Tips & Tricks » Back-to-school


Back-to-schoolBirou zen - copil fericit - reultate bune

 
Cea mai buna lumina pe care o poti oferi copilului tau este lumina naturala. De aceea biroul la care copilul tau isi face temele este perfect, daca lumina cade dintr-o parte pe suprafata lui.Dar, acest lucru nu este intotdeauna posibil din cauza spatiului limitat sau a pozitionarii ferestrei. De altfel, temele nu pot fi facute tot timpul cand lumina de pe birou este optima.
Pana acum birourile erau pozitionate cu fata la perete pentru ca lumina sa nu deranjeze ochii copilului. Dar designul interior a evoluat si la fel si jaluzelele disponibile. Sunna.ro va oferta jaluzele care complimenteaza si ajusteaza lumina naturala pentru ca suprafata de lucru sa aiba lumina optima tot timpul.

Acum copilul tau poate sa isi faca temele la un birou unde se simte bine si are parte de aer curat, pentru ca roletele textile Carina il ajuta sa regleze razele soarelui astfel incat sa aiba lumina optima pentru a citit, scrie sau lucra la calculator fara sa fi deranjat. Materialul Carina este permite luminii sa intre in incapere, dar opreste razele soarelui, umbreste. Pot fi lasate jos de tot sau pot fi ridicate in orice pozitie ca sa ajute si iarna si vara, atunci cand pozitionarea soarelui este diferita.

Prin Campania Back-to-school venim in ajutorul tau. Ofera-i copilului tau un spatiu placut si poitiv pentru ca temele sa fie o placere nu o pedeapsa.

P.S. Nu uita sa comanzi si child-safety pentru snur, pentru a asigura protectia copiilor mici.

Comentarii

Nu exista comentarii la acest articol. Fiti primul care comenteaza!Nume*  
Email (nu va fi facut public)    
Comentariu*  
Introduceti codul din imagine:


Copyright © Ombra 2013. Toate drepturile rezervate | 
Jaluzele Back to scool