»
Blog » Tips & Tricks » Cum folosesti Feng Shui in dormitorul tau


Cum folosesti Feng Shui in dormitorul tau


Fenomenul chinezesc de amenajare a spatiului interior – al carui nume inseamna vand si apa – se focuseaza pe elemente natural care aduc o atmosfera pasnica in camera ta. Deci, fie ca vrei sa creezi un spatiu care sa-ti stimuleze mintea, sau vrei doar sa dormi mai bine noaptea, citeste mai departe ca sa descoperi tip-surile noastre in legatura cu amenajarea unui dormior Feng Shui.


Alege patul potrivit
Patul este elemental principal din dormitor si, dupa cum spun statisticile adultii dorm intre 7 si 9 ore pe noapte, deci este crucial sa-l pozitionezi corect pentru a crea un vibe Feng Shui.
Mai mult decat atat, patul ar trebui sa fie intr-un spariu in care poti intr-adevar sa te relaxezi si sa absorbi beneficiile unui somn bun. Este important sa pozitionezi patul centrat, adica sa existe spatiu suficient in ambele parti ale patului. Patul trebuie sa fie ferm, dar confortabil, ca sa tea jute sa te conectezi cu propria energie in timp ce dormi. La fel de important este sa alegi un headboard (capatai) stabil si masiv, fie el de lemn sau tapitat.
In plus, patul ales trebuie sa aiba spatiu liber dedesubt, ca sa lase energia universal (Chi) sa te inconjoare complet. In general, sfatul este sa eviti paturile si saltelele folosite inainte de alte persoane, pentru ca nu stii ce energie au avut acele pesoane.
 

Foloseste culori placute
Cea mai buna schema de culori pentru dormitorul tau este formata din culori placute, confortabile pentru ochi, intrucat ele influenteaza direct somnul si odihna. Poti sa te inspiri din nuante neutre care iti sau sentimentul de curat, sau poti sa urmaresti indrumarile exacte ale Feng Shui-ului in ceea ce priveste culorile potrivite pentru dormitor in functie de orientarea lui. De exemplu, in dormitoarele orientate spre vest, ar trebui sa folosesti culori pamntii si culori metalice. Aceste indrumari sunt folositoare daca nu esti decis ce culori sa folosesti.
Descoperirea elementului Feng Shui potrivit in functie de data nasterii poate sa tea jute sa te decizi la culoarea potrivita, in functie de energia personala.
 
Inchide usile si geamurile
Noaptea, este important ca energia Feng Shui sa circule in camera, deci inchiderea tuturor usilor si geamurilor ajuta la mentinerea energiei in dormitor. Pentru cel mai bun somn de noapte foloseste rolete blackout, care ajuta la retinerea energiei Chi si optimizarea flow-ului. Alegerea jaluzelelor este importanta, pentru ca siguranta si intimitatea sunt principalele aspecte cand vine vorba despre dormitory. Deci, cel mai important este sa te asiguri ca nimeni nu poate vedea in interior pe geam, mai mult decat vrei tu. In plus, daca inchizi usa dormitorului, te asiguri ca tu esti singurul receptor al energiei si ca o sa primesti toate beneficiile posibile.

 
Foloste lumina ajustabila
Lumina Feng Shui se focuseaza pe echilibrul dintre lumina si umbra in incapere, pentru a obtine cea mai benefica energie. Acest ecilibru poate fi folosit pentru a rezolva si partile problematice din incapere. Folosirea luminii in mod optim ajuta la balansarea Chi-ului in timp ce creezi o atmosfera calda si relaxanta  si de asemenea eliminarea fortelor opuse, numite si Yin.


 
Folosirea Feng Shui-ului in dormitory poate fi solutia perfecta pentru cei care doresc sa gaseasca pace si relaxare. De asemenea se spune ca Feng Shui-ul ajuta sanatatea norocul si succesul.
 Comentarii

Nu exista comentarii la acest articol. Fiti primul care comenteaza!Nume*  
Email (nu va fi facut public)    
Comentariu*  
Introduceti codul din imagine:


Copyright © Ombra 2013. Toate drepturile rezervate | 
Cum folosesti Feng Shui in dormitorul tau