»
Blog » Tips & Tricks » Cum sa alegi jaluzele pentru dormitorul copiilor


Cum sa alegi jaluzele pentru dormitorul copiilor

Credem ca fiecare dormitor are nevoie de o jaluzea. Iar cand vine vorba de dormitoare pentru copii, este chiar mai important (nimeni nu vrea ca micutul sa se trezeasca o data cu rasaritul soarelui). Iata cateva sfaturi de top pentru a va ajuta sa alegeti jaluzele pentru dormitorul copilului dvs., cu poze inspirationale.

Preferinte schimbatoare
Jaluzelele sunt o alegere excelenta pentru gusturile mereu in schimbare ale micutilor. Stim cu totii cat de schimbatori sunt copiii, deci daca nu sunte?i gata sa zugraviti toti peretii roz, atunci o jaluzea este alternativa perfecta.
Roletele textile sunt, de asemenea, o modalitate excelenta de a decora camera copiilor daca sunteti chiriasi. Nu toti proprietarii se bucura de ideea de tapet cu animale pe pereti, deci faceti un compromis si alegeti o roleta în schimb.


Introduceti ceva distractiv
Camerele pentru copii ar trebui sa fie distractive, iar un folosirea unui rulou este un mod minunat pentru a face acest lucru.
Puteti vedea colectia noastra de Photo Rolete pentru bebelusi, copii sau adolescenti.Materiale opace
Pentru a întuneca dormitorul unui copil trebuie sa incercati o tesatura blackout, cauciucata. Poti alege rolete blackout simple, photo rolete blackout sau jaluzele verticale opace.
Roletele blackout sunt o alegere inteligenta camera unui bebelus, deoarece partea cauciucata blocheaza lumina pentru ca bebelusul sa poata dormi, dar se pot ridica in diferite pozitii pentru a folosi lumina in diverse moduri.Compromisuri in camere comune
Daca dormitorul este folosit de doi sau mai multi copii, clar este nevoie de compromisuri in decorarea camerei. Tot ce trebuie sa faceti este sa-i lasati sa-si aleaga fiecare jucariile de plus si hainele de pat, iar roletele le aleg adultii in culori neutre (alb, crem, gri).
 
Comentarii

Nu exista comentarii la acest articol. Fiti primul care comenteaza!Nume*  
Email (nu va fi facut public)    
Comentariu*  
Introduceti codul din imagine:


Copyright © Ombra 2013. Toate drepturile rezervate | 
Cum sa alegi jaluzele pentru copii