»
Blog » Tips & Tricks » Jaluzele pentru scoli, gradinite si universitati


Jaluzele pentru scoli, gradinite si universitati

   Care sunt cele mai potrivite jaluzele pentru scoli?

Cele mai importante 3 lucruri care trebuie luate in considerare cand se aleg jaluzelele pentru scoala sunt – siguranta copiilor, rezistenta la uzura si control optim al luminii si caldurii. Materialul ales, ar trebui de asemenea sa fie ignifug intr-o oarecare masura, in functie de cerintele legislatiei.
Din experienta noastra, roletele textile au fost cea mai popular alegere pentru proiecte comerciale, inclusive scoli, universitati, crese si gradinite. Sa aruncam o privire mai detaliata asupra roletelor textile, cat si a altor alternative.

Roletele textile
Roletele textile sunt alegerea cea mai buna pentru spatii comerciale si publice. Acestea au cele mai putine parti mobile, ceea ce e foarte bine atat pentru protectia copiilor cat si pentru durabilitate. Nu ocupa spatiu si ofera intimitate si protective solara.
Noi oferim peste 1000 de variante de rolete textile, care sunt full-customizabile: dimensiuni, culori, tipuri de material, deiverse marimi ale mecanismelor, inclusive motorizari. In plus oferim sistemul de child-safety, care asigura lantul de actionare, tinandu-l fix.
 
 
Jaluzele verticale si jaluzele orizontale
Atat jaluzelele vertical cat si cele orizontale sunt optiuni bune cand vine vorba de controlul luminii si al temperaturii. Lamelele jaluzelelor vertical pot fi trase peste geam si fixate in orice pozitie, de la perfect inchise la total deschise, oferind astfel un control foarte bun al luminii.
Jaluzelele orizontale, de lemn sau aluminiu, pot fi ridicate in orice pozitie, folosinf snururi si lamelele pot fi inclinate oricum. Acestea sunt potrivite pentru universitati, unde nu sunt copii mici in jur.


 
Rolete blackout
Roletele textile opace au pe spate un strat special care nu lasa lumina sa patrunda. Roletele blackout ofera  protectie solara si termica. Si, spatele roletelor blackout nu trebuie sa fie neaparat alb, avem variante de material blackout cu spatele colorat sau aluminizat. De asemenea avem si Photo-rolete in varianta opaca.

Material cu protectie UV
Roletele textile cu material cu protectie solara, sau Roletele textile Screen, in general reflecta un procent mai mare de radiatii solare, reducand astfel cantitatea de lumina care trece prin ele. Roletele Screen sunt perfecte pentru sali de clasa si amfiteatre care au pozitionare sudica (spre soare), pentru ca opresc razele solare care se reflecta pe tabla sau proiector.
Comentarii

Nu exista comentarii la acest articol. Fiti primul care comenteaza!Nume*  
Email (nu va fi facut public)    
Comentariu*  
Introduceti codul din imagine:


Copyright © Ombra 2013. Toate drepturile rezervate | 
Jaluzele pentru scoli si universitati