Sunt deja client
E-mail
 
Parola
 
Am uitat parola
Sunt client nou
Creaza Cont
×
ยป
Business

 Tel: 0749512455

Business Solutions


Designul interior al businessului tau este o expresie a calitatii produselor si serviciilor oferite. Ce spune le spune decorul clientilor si angajatilor tai? Ferestrele tale ofera un look contemporan si profesional sau sunt decorate invechit?

Jaluzelele alese fac diferenta atat in aspectul biroului, cat si in atmosfera ofeita.  Alege jaluzelele Sunna pentru a folosi inca un mijloc prin care sa exprimi imaginea, sensibilitate si stilul afacerii tale.


Sunna a inceput productia de jaluzele inca din anul 2011. In urma experientei acumulate, ne-am specializat pe oferirea de solutii office si comerciale in domeniul decorarii ferestrelor.

Producem si instalam rolete textile, rolete zebra, rolete screen, jaluzele verticale, jaluzele orizontale de aluminiu, jaluzele orizontale de lemn, plisee, jaluzele personalizate si imprimate, motorizari.

Oferim o gama larga de produse si servicii deoarece lucram cu multi producatori de materiale. Oferim garantia calitatii deoarece producatorii cu care colaboram sunt doar din UE: Germania, UK, Spania, Belgia, Olanda, Polonia.

Sunna are o echipa de consultanti experti cu care puteti discuta despre tipul de geamuri, marimea lor si scopul incaperilor, pentru a gasi cea mai buna solutie comerciala potrivita pentru aceste specificatii.

Industrii deservite

Consultanii nostrii au ani de experienta in gasirea de solutii de umbrire pentru diverse industrii:

  • cladiri de birouri - Deoarece in birou este nevoie de o lumina optima, jaluzelele se aleg in functie de munca prestata si orientarea geamurilor fata de    soare:rolete screen, rolete blackout, jaluzele verticale, jaluzele orizontale de aluminiu. Consultantii va ofera jaluzele  care intrunesc standarde europene, pret in functie de volum, jaluzele energy-efficent, garantii ale produsului si a serviciului.
  • scoli, laboratoare si alte spatii destinate cursurilor - In incaperile destinate invatatuli este nevoie de foloisrea luminii/umbrei ca material didactic: rolete screenpentru spatii unde este nevoie de multa lumina, fara a fi deranjati de razele solare, rolete blackout pentru incaperi unde se foloseste video proiectorul, rolete medi-care pentru laboratoare de chimie, jaluzele verticale pentru incaperi unde e nevoie de umbrire si de costuri mici.
  • crese si gradinite - roletele blackout sunt cele mai potrivite pentru crese si gradinite unde micutii inca dorm  la amiaz si au nevoie de intuneric. Roletele au avantajul de a fi un produs child-safety, avand intinzator de snur, ca micutii sa nu poata sa traga de ele.
  • cabinete medicale si spitale - Jaluzele si rolete cu materiale medicare, ignifuge, tratate antibacterian si antifungic.
  • hoteluri si restaurante - gama de jaluzele pentru aceasta industrie este nelimitata - de la rolete screen, la jaluzele orizontale de lemn la storuri romane- jaluzelele trebuie sa foere confort si sa fie deasemenea decorative si potrivite stilului de design interior.
  • saloane de infrumusetare, sali de sport, saloane de masaj, spa-uri  - Din nou, in functie de serviciile oferite si nevoile clientului se pot instala rolete, jaluzele, storuri cu materiale transparente, opace, atifungice. De asemenea , se preteaza foarte bine, roletele personalizate, imprimate cu sigla, sau cu diverse poze care se potrivesc cu incaperea.
  • banci - jaluzelele verticale au fost folosite intens in banci, dar roletele textile castiga tot mai mult teren. Avantajul lor este ca ocupa mult mai putin spatiu, arata mai modern si pot fi imprimate cu sigla bancii.

Mai sus sunt doar cateva industrii in care ajutam cu produsele noastre, dar suntem tot timpul provocati de clientii nostrii din diverse domenii.

Mai jos puteti vedea cataloage cu materiale disponibile pentru comenzi peste 20 mp.Solutii:

Kid-friendly - Sunna se mandreste cu faptul ca ofera clientilor sai produse child-safety, care sunt mai sigure pentru copii, mai usor de curatat si mai durabile. Pentru a satisface nevoile clientilor va oferim jaluzele fara snur (plisee) si motorizari pentru toate jaluzelele din colectie, pentru a oferi un mediu mai sigur copiilor.
 
Ignifuge - Oferim jaluzele cu materiale ignifuge pentru mediile care necesita astfel de produse.
 
Antibacteriene - Jalzele si rolete antibacteriene pentru medii sterile: spitale, cabinete medicale, maternitati.

Antifungice - Materialele antifungice sunt folosite atat in medii sterile cat si in medii umede (spa-uri, saloane).
 
Energy-efficent - jaluzele cu diferite grade de opacitate si grosime, cu diferite coat-inguri (cauciuc, aliminiu) pentru eficientizarea energiei.
 
Jaluzele personalizate - imprimate cu sigla sau alte imagini pentru firme care doresc sa isi promoveze cat mai bine imaginea, in propriile sedii sau in alte locatii.
 
Motorizari - toate jaluzelele din portofoliul nostru pot fi motorizate. Dispunem de o gama larga de motoare, in functie de produsul dorit, de viteza dorita si de reseursele disponibile (motoare legate la o sursa de energie, motoare cu baterii).
 
Instalare  - Oferim serviciul de instalare a propriilor produse, pentru comenzi mari.

 
 
 
 


Cum se curata Jaluzelele Verticale acasa
Cum se curata Jaluzelele Verticale acasa
Citeste articolul nostru despre cum se curata rapid si eficient jaluzelele verticale.
detalii
Jaluzele pentru scoli, gradinite si universitati
Jaluzele pentru scoli, gradinite si universitati
Citeste articolul de mai jos si afla care sunt cele mai potrivite jaluzele pentru gradinite, scoli si universitati.
detalii
Cum folosesti Feng Shui in dormitorul tau
Cum folosesti Feng Shui in dormitorul tau
Fenomenul chinezesc de amenajare a spatiului interior se numeste Feng Shui (inseamna vant si apa).
detalii
Copyright © Sunna 2013. Toate drepturile rezervate | 
Jaluzele Business Solutions