Sunt deja client
E-mail
 
Parola
 
Am uitat parola
Sunt client nou
Creaza Cont
×
»
Accesorii Jaluzele

Componente Accesorii Jaluzele

Speram ca vei gasi tot ce ai nevoie pentru a repara jaluzele stricate, pentru a le transforma in jaluzele noi sau daca doar sa schimbi sau sa refaci piesele unei jaluzele existente. Vindem piese pentru panze pentru jaluzele verticale si rolete textile, accesorii pentru jaluzele romane și accesorii de siguranță pentru copii. Cu toate acestea, daca nu gasesti ceea ce ai nevoie, te rugam sa folosesti emailul nostru si sa faci o solicitare. Noi vom face tot posibilul sa obtinem si sa furnizam ceea ce ai nevoie sau cel putin sa iti oferim cateva sfaturi despre cum sa obtii jaluzeaua perfecta in functie de ceea ce ai deja.

Componente pentru jaluzele si rolete textile

Suntem specialisti in fabricarea si furnizarea jaluzelelor la comanda. Avem o gama larga de tesaturi pentru jaluzele si rolete textile. Toate produsele noastre sunt facute la comanda, cu greutati si lanturi de actionare la dimenisuni exacte. Acestea sunt ideale pentru a transforma casa sau afacerea pentru a se potrivi cu o noua schema de culori sau pentru a le actualiza pur și simplu cele vechi. Dorim sa furnizam clientilor nostrii atat produse la comanda, cat si piese de schimb pentri jaluzelele lor existente.
 

Accesorii de jaluzele pentru siguranta copiilor si a animalelor de companie

O alta pasiune a noastra este siguranța copiilor si animalelor de companie, deoarece firele si lanturile de actionare a jaluzelelor pot fi periculoase si, in unele cazuri fatale, daca nu sunt fixate corespunzator. In Uniune Europeana exista cerinte standard de siguranta pentru copii pentru toate jaluzelele. Vezi accesoriile de siguranta pentru a te asigura ca, atat copii, cat si animalele de companie sunt in siguranta în casa si la sediul afacerii tale.
  • Oferim mii de piese de schimb pentru reparatii si snururi pentru jaluzele si rolete textile. Transportul ieftin si rapid iti va aduce piesele de care ai nevoie urgent pentru a repara jaluzelele stricate!

Produse

Stoc: Ordonare dupa:

1 


Cele mai populare jaluzele pentru cladiri de birouri, hoteluri si unitati medicale
Cele mai populare jaluzele pentru cladiri de birouri, hoteluri si unitati medicale
Sunna ofera cele mai populare jaluzele pentru cladiri de birouri, hoteluri si unitati medicale. NU doar ca le comercializam, dar oferim consultanta, masuratori si montaj in toata Transilvania.

detalii
Jaluzele interioare pentru scoli si universitati
Jaluzele interioare pentru scoli si universitati
Jaluzele interioare pentru scoli si universitati. Pot fi achizitionate prin SEAP si licitatii publice. Vezi aici detalii.
detalii
Cum se curata jaluzelele verticale
Cum se curata jaluzelele verticale
Cum se curata si cum se spala Jaluzelele Verticale in 4 moduri simple.
detalii
Copyright © Sunna 2013. Toate drepturile rezervate | 
Accesorii si componente Jaluzele