Termen de livrare 7 zile lucrătoare  |   Transport gratuit la comenzi de peste 300 lei  |   Garanție 3 ani la orice produs  

5 idei inteligente pentru camera copiilor

10/06/2021
5 idei inteligente pentru camera copiilor
 Decorarea camerei copiilor poate fi o provocare. Pe de o parte, vrei să fie un spațiu pe care cel mic îl iubește și în care vrea să-și petreacă timpul. Pe de altă parte, dorești să fie practic, o cameră care poate rezista la ore nesfârșite de joacă și să se adapteze pe măsura ce copilul crește. Avem soluția perfectă: investește în câteva piese cheie și fă actualizări subtile cu textile distractive, accente și vopsea. Citește mai departe pentru a vedea exact despre ce vorbim.

 Optează pentru o piesă de depozitare care va arăta excelent pentru anii următori, ascunzând in același timp tot felul de dezordine.

 
  1. Începe decorarea camerei copiilor cu piese durabile
Piesele mari, cum ar fi mobilierul și covoarele, pot fi o investiție majoră, motiv pentru care spunem că este nevoie să începi cu stiluri bine create, care vor dura de-a lungul copilăriei celui mic.
 
Pentru pat: Odată ce copilul tău nu mai folosește pătuțul pentru bebeluși și este gata pentru un pat de "copil mare", alege o piesă de înalta calitate pentru a-l face fericit în anii ce urmează. Opțiunile sunt nelimitate, de la pat simplu de o persoană, la paturi suprapuse sau de ce nu chiar un pat confortabil pentru două persoane. Si odată ce copiii se vor muta, vei avea o cameră de oaspeți gata și, desigur, un spațiu pentru ei atunci când se întorc să te viziteze!
 
Sfat bonus: Dacă dorești să cumperi un pătuț și un pat de dimensiunea unuia pentru adulți, consultă colecții care au opțiuni extensibile, astfel încât piesele să poată „crește” odată cu copilul.
 
Pentru depozitare: Fie că este vorba de o consolă sau un dulap cu sertare, o piesă mare de depozitare este cheia pentru orice dormitor bine organizat. Deci, este inteligent să se investească devreme într-o piesă de înalta calitate pentru spațiul copilului - la urma urmei, indiferent de vârsta lor, copiii vor avea întotdeauna multe lucruri, care trebuie depozitate și aranjate.
 
Pentru covor: Copii umblă și se joacă cu piciorușele lor mici peste tot în cameră, motiv pentru care este esențial să se stabilească o fundație puternică de la început în camera lor. Si cum altfel decât cu un covor imens și de calitate. Covoarele din fibre naturale sunt una dintre cele mai durabile și ușor de curățat opțiuni și creează baza perfectă pentru camera copiilor, fie că alegi ceva cu model sau ceva într-o culoare neutră, pe care o poți accesoriza apoi cu diferite obiecte de decorațiuni interioare colorate.
  
  1. Alegerea culorilor pentru camera copilului
Alegerea unei palete de culori pentru camera copilului poate fi o sarcină descurajantă – la urma urmei, este cel mai mare factor determinant pentru modul în care restul camerei îmbină toate elementele. În timp ce pastelurile și culorile primare vor fi întotdeauna clasice, nu excludeți o paletă mai neconvențională, mai ales dacă ești preocupat de longevitate.
 
Piesele ușor detașabile, cum ar fi decorațiunile care atârnă sau tatuajele de perete, sunt perfecte pentru o cameră pentru copii în continuă schimbare. 
 
Fie că este vorba de un imprimeu floral sau de constelații strălucitoare în întuneric, un tapet detașabil distractiv este un mod ușor și cu un angajament scăzut de a adăuga ceva în plus în camera copilului.

 
  1. Actualizări ușoare în camera copiilor
Odată ce designul camerei copiilor are o fundație puternica, este timpul pentru a adăuga chestii distractive. Si, deși acestea nu pot fi lucrurile tale preferate, detaliile capricioase sunt ceea ce copilul va iubi cel mai probabil, perne cu forma ciudate, postere cu desenele preferate, etc. Cheia este alegerea pieselor pe care le puteți instala cu ușurință și apoi elimina- un mobil deasupra patului, tapet temporar pe tavan - astfel încât atunci când copilul a depășit vârsta pentru care aceste lucruri sunt potrivite, întregul spațiu nu va trebui să fie reproiectat. Este, de asemenea, o modalitate ușoară de a-l lăsa pe cel mic să își facă de cap în procesul de decorare, care îl face să se simtă chiar mai mult ca acasă în propriul lui spațiu.
   
  1. Folosește-te de artă chiar și în camera celor mici
Când vine vorba de opere de artă, este vorba despre crearea unui amestec: printuri și creații din clasa de artă a copiilor amestecate cu piese mai sofisticate (desene abstracte colorate, grafică îndrăzneață, și printuri ciudate). Pe măsură ce gusturile copilului se maturizează, poți schimba cu ușurință piesele mai copilărești cu actualizări pentru adulți, deși bănuim că vei dori să păstrezi cel puțin câteva dintre capodoperele pictate cu degetul!
 
  1. Joacă-te cu printuri și modele – Jaluzele pentru copii
Nu în cele din urmă, draperiile și jaluzelele sunt cele care au impact enorm asupra camerei copiilor, dar au avantajul că pot fi ușor schimbate sau transformate pe măsură ce copilul crește.

Rolete textile pentru copii
Jaluzelele sunt o soluție practică pentru camera copilului, oferind ușurință în utilizare și control excelent al luminii. Jaluzelele noastre sunt foarte ușor de curățat, făcând-le ideale pentru dormitoarele copiilor și sălile de joacă. Răsfoiește colecțiile de rolete și jaluzele Sunna și bucură-te de gama largă de culori si modele.
rolete-textile-copii


Jaluzele romane pentru copii
Jaluzelele romane oferă un aspect moale, luxos. Alege dintr-o gamă de modele jucăușe care vor menține dormitorul copilului cald și confortabil.
jaluzele-romane-camera-copii
Draperii si perdele
Perdelele sunt o alegere clasică pentru dormitorul copilului tău. Explorează colecții care oferă o gamă de printuri, inclusiv stele, flori, animale și personajele lor preferate. Toate perdelele pot fi completate cu căptușeală termică pentru mai mult confort în camera celui mic.

Sfat bonus: Implică-l pe cel mic în toate deciziile legate de camera lui, în fond este spațiul lui personal și poate vei descoperi că este un designer cu talent nativ.

Spor la decorat cea mai distractivă cameră din casa ta!


Incercam sa va reconectam la Server ...
Incercam sa va reconectam la Server ... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server ... Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙