Sunt deja client
E-mail
 
Parola
 
Am uitat parola
Sunt client nou
Creaza Cont
×
ยป
Rolete Textile

Rolete Textile Online | Rulouri Geamuri Interioare

Roletele textile online sunt o solutie de umbrire durabila si practica. Ele sunt potrivite pentru toate tipurile de ferestre. Fie ca doresti sa creezi un decor simplu sau sa creezi un look decorativ, rulourile pentru geamuri interioare iti ofera multiple posibilitati si culori. Rulourile interioare pot fi alegerea potrivita pentru tine, deoarece atunci cand sunt inchise acopera fereastra in intregime, blocand razele solare si retinand caldura. Functioneaza cu ajutorul unui mecanism montat desupra geamului, oferind astfel un design simplu si functional.

Dispunem de o gama variata ale materialului textile, astfel incat poti alege rulouri simple, albe, pentru un decor simplu, sau alege jaluzele cu o textura interesanta sau imprimeuri grafice.
rolete-textile-online-rulouri-geam-interior

Rulouri Geam Interior | Jaluzele Rulou

In cazul jaluzelelor rulou de interior povestea este foarte lunga. Pe scurt, ele sunt extrem de practice, de aceea sunt foarte populare. In functie de scopul pentru care le utilizezi pot avea materiale transparente, semiopace, 100% opace, pot fi cu model pentru a-ti oferi un element de design cu textura sau pentru camera copiilor.

Jaluzelele rulou pot fi montate pe geam, pe perete sau pe tavan. Pot avea dimensiuni de la cativa centimetri pana la 6 metri latime. Aceste decoratiuni au o plaja de preturi extinsa in functie de materialul dorit. Un alt avantaj al lor este spatiul mic pe care il folosesc, pot fi montate cu succes in locuri mici sau in bucatarii unde sa nu incurce. 

Caracteristici ale Rulourilor pt Geam Interior | Jaluzele Tip Rulou

      Rulourile pentru geam sunt fabricate dintr-o gama larga de tesaturi de calitate, transparente sau dense pentru un control dorit al luminii solare, se vor potrivi cu orice interior in ceea ce priveste culoarea si moda. Produsul nostru este un produs curat si simplu, usor de folosit printr-un mecanism cu lant de margele lateral. Aceasta acoperire a ferestrei isi datoreaza popularitatea simplitatii, valorii decoratiei si a pretului scazut sau mediu. Vei satisface oricare dintre nevoile tale de decorare si confidentialitate cu ajutorul rulourilor noastre comandate online, intr-un mod usor si simplu si la un cost redus.  Comanda jaluzele tip online la Sunna si ai calitate la pret exceptional.
 
Transport gratuit la comenzi de peste 300 lei
 

Produse

Stoc: Ordonare dupa:

1 2 3 4 5 


Cele mai populare jaluzele pentru cladiri de birouri, hoteluri si unitati medicale
Cele mai populare jaluzele pentru cladiri de birouri, hoteluri si unitati medicale
Sunna ofera cele mai populare jaluzele pentru cladiri de birouri, hoteluri si unitati medicale. NU doar ca le comercializam, dar oferim consultanta, masuratori si montaj in toata Transilvania.

detalii
Jaluzele interioare pentru scoli si universitati
Jaluzele interioare pentru scoli si universitati
Jaluzele interioare pentru scoli si universitati. Pot fi achizitionate prin SEAP si licitatii publice. Vezi aici detalii.
detalii
Cum se curata jaluzelele verticale
Cum se curata jaluzelele verticale
Cum se curata si cum se spala Jaluzelele Verticale in 4 moduri simple.
detalii
Copyright © Sunna 2013. Toate drepturile rezervate | 
Rolete Textile Online | Rulouri Geam Interior