Sunt deja client
E-mail
 
Parola
 
Am uitat parola
Sunt client nou
Creaza Cont
×
ยป
Jaluzele orizontale

Jaluzele Orizontale de Aluminiu

Jaluzele orizontale - La fel de bine cunoscute ca si cele verticale, jaluzelele orizontale de plastic au fost intens folosite, dar noi promovam jaluzelele orizontale de aluminiu, care sunt mai elegante, mai rezistente si pot fi curatate mai usor. Ele se monteaza pe geam si cu o simpla rotire de mana ofera intimitate sau vizibilitate. Sunt folosite in special la birouri, dar in functie de designul locuintei pot fi folosite la fel de bine si acasa.

Jaluzelele orizontale sunt versatile, compacte, jaluzelele perfecte pentru spatii limitate. Ele se potrivesc in cele mai inguste spatii, oferindu-I ferestrei un aspect curat si organizat.

Frumusete clasica in design modern - Jaluzelele Orizontale sunt originare din Franta. Astazi, acestea sunt considerate jaluzelele interioare clasice. Te lasa sa vezi afara, fara ca nimeni sa poata vedea inauntru. Ele constau din lamele orizontale reglabile. Unghiul lor poate fi ajustat pentru a regla flexibil lumina care patrunde in interior.
Aceste storuri sunt confectionate din aluminiu si sunt astfel robuste si rezistente. Sunt potrivite pentru utilizare în orice camera si pentru ferestre de diferite forme si dimensiuni. Pot fi utilizate in zone umede, precum bucatarii si bai. Munca la computer este mai usoara cu ele deoarece blocheaza razele soarelui in a ajunge pe ecran. In interiorul camerei, jaluzelele cu lamele orizontale creeaza o atmosfera sobra si relaxanta. Stilul lor delicat se potriveste superb cu arhitectura liniara si designul interior minimalist.

O gama variata de culori si texturi ale lamelelor ofera oportunitatea de a fi creative cu designul interior.

Avantaj: : Aceasta jaluzea orizontala poate fi mutat liber in sus si in jos. Lamelele pot fi pozitionate in orice pozitie pe fereastra. Folosind unghiul de inclinare reglabil, poti controla lumina care patrunde in incapere pentru a se potrivi cu gustul tau individual.

 

Caracteristici ale Jaluzelelor Orizontale

  • Croite la comanda | Lamele elegante din aluminiu de 25mm

  • Profilul superior si inferior asortat lamelelor

  • Rotirea lamelelor se efectueaza de la o tija de plastic

  • Ridicarea si coborarea jaluzelei se face cu un snur lateral
    Transport gratuit la comenzi de peste 300 lei


Cum se curata jaluzelele verticale
Cum se curata jaluzelele verticale
Cum se curata si cum se spala Jaluzelele Verticale in 4 moduri simple.
detalii
Jaluzele pentru Home Office
Jaluzele pentru Home Office
Combina functionalitatea si stilul atunci cand alegi jaluzelele pentru Home Office si descopera care din produsele Sunna se potrivesc cel mai bine cu biroul tau.
detalii
O scurta istorie a jaluzelelor
O scurta istorie a jaluzelelor
"Cum au reusit oamenii sa instaleze jaluzele fara bormasina?"
detalii
Copyright © Sunna 2013. Toate drepturile rezervate | 
Jaluzele Orizontale de Aluminiu