Sunt deja client
E-mail
 
Parola
 
Am uitat parola
Sunt client nou
Creaza Cont
×
»
Jaluzele Verticale

Jaluzele Verticale Textile

Jaluzele verticale - Acest tip de jaluzele este deja foarte bine cunoscut si folosit. Sunt practice, versatile si materialele disponibile sunt in zeci de modele si sute de culori. Ele sunt folosite atat la birouri cat si in locuinte. Panzele de material pot fi combinate in moduri inedite, iar sina de aluminiu permite montarea acestora la geamuri dificile ( geamuri inclinate, geamuri rotunde) si permite deschiedrea  atat din stanga sau dreapta cat si din mijloc, pentru a-ti permite accesul oriunde. Desi popularitatea jaluzelelor verticale a scazut si in Romania, pentru a face loc jaluzelelor mai moderne, ele nu se vor demoda niciodata, iar pretul lor le face foarte accesibile.

Jaluzelele Verticale Sunna iti ofera flexibilitate si te ajuta sa iti exprimi creativitatea.
Designul inovativ permite lamelelor sa elibereze suprafata ferestrelor, oferind astfel vitibilitate maxima asupra privelistilor existente.

Lamelele se rotesc 180 de grade, astfel dand posibilitatea ca nivelul de lumina care patrunde in incapere sa fie bine controlat, fara a sacrifica intimitatea dorita.

Materialele pentru jaluzele verticale fac parte dintr-o colectie variata, cu culori dintre cele mai diverse, de la nuante contemporane la tonuri naturale calde. Combinarea tutror acesto optiuni dau posibilitatea creeri unor Jaluzele Verticale cu aer distins.

jaluzele-verticale
Jaluzele Verticale
 

Jaluzele Verticale Blackout

Jaluzelele Verticale Blackout  sunt o buna alternativa la traditionalele draperii, avand in vedere ca se pot folosi penmtru a diminua lumina intr-o incapere, sa a o elimina in intregime. Jaluzelele blackout sunt perfecte pentru cametre in care este nevoie de mai mult intuneric pentru diverse activitati - TV, gaming.


De ce jaluzele verticale?


Jaluzelele noastre verticale sunt functionale si elegante, ideale pentru casa sau birou. Puteti controla cu usurinta cantitatea de lumina si umbra din camera.

 

La Sunna jaluzelele noastre verticale pe masura sunt unul dintre cele mai populare tratamente pentru ferestre. Alege intre palete cu latimea de 89 mm sau 127 mm. Apoi alege din culorile tesaturilor, modelele, optiunile de control si chiar opțiunile de greutate. Toate acestea le fac un produs extrem de adaptabil, potrivit pentru orice spatiu.

 

Toate jaluzelele noastre sunt facute pe masura, fa clic aici pentru un ghid de masurare si montare la indemana pentru fereastra ta. Suntem intotdeauna la un apel distanta in cazul in care ai probleme. Utilizarea acestor materiale de inalta calitate ofera un plus de liniste sufleteasca.

 

Unde poti incadra jaluzelele verticale?


Jaluzelele verticale sunt recomandate pentru ferestre, sere si usi de terasa. Sunt populare in sufragerie, living si dormitoare. Deoarece jaluzelele noastre verticale pentru ferestre sunt fabricate cu diferite optiuni de control, acestea pot fi adaptate pentru a functiona in functie de nevoile tale. 

 

De asemenea, functioneaza bine la ferestrele adanci incastrate.  Jaluzelele verticale sunt, de asemenea, un favorit in birouri, spitale si scoli, deoarece sunt accesibile, durabile și ofera intimitate optima si control al luminii.


Transport gratuit la comenzi de peste 300 lei

Produse

Stoc: Ordonare dupa:

1 2 3 4 


Cele mai populare jaluzele pentru cladiri de birouri, hoteluri si unitati medicale
Cele mai populare jaluzele pentru cladiri de birouri, hoteluri si unitati medicale
Sunna ofera cele mai populare jaluzele pentru cladiri de birouri, hoteluri si unitati medicale. NU doar ca le comercializam, dar oferim consultanta, masuratori si montaj in toata Transilvania.

detalii
Jaluzele interioare pentru scoli si universitati
Jaluzele interioare pentru scoli si universitati
Jaluzele interioare pentru scoli si universitati. Pot fi achizitionate prin SEAP si licitatii publice. Vezi aici detalii.
detalii
Cum se curata jaluzelele verticale
Cum se curata jaluzelele verticale
Cum se curata si cum se spala Jaluzelele Verticale in 4 moduri simple.
detalii
Copyright © Sunna 2013. Toate drepturile rezervate | 
Jaluzele Verticale Interioare | sunna.ro