Termen de livrare 7 zile lucrătoare  |   Transport gratuit la comenzi de peste 300 lei  |   Garanție 3 ani la orice produs  

Intrebari frecvente

Poti sa ne suni la: 0749.512.455 sau sa trimiti un email: comenzi@sunna.ro
Desi facem tot posibilul ca pozele sa reflecte culoarea reala a materialelor, ele pot totusi diferi usor, in functie de monitorul pe care te uiti.
Suntem producatori.
Incercam sa oferim produse de cea mai buna calitate. Componentele si materialele folosite sunt importate de la producatori europeni (Germania, UK, Polonia, Belgia, Spania).
Poti plati in urmatoarele moduri:
- ramburs - ii dai banii curierului in momentul in care pirmesti coletul;
- cu cardul - la finalizarea comenzii alegi mod de plata CARD, esti redirectionat pe o pagina sigura unde introduci datele cardului
- poti plati in rate cu cardul STAR BT.
Reducere 10% pt detinatorii cardurilor Blitz VIP
Da. Iti respectam intimitatea si stim ca este important pentru tine ca datele tale sa fie protejate. Poti vedea politica de confidentialitate.
Urmareste pagina noastra Cum masori unde o sa gasesti instructiuni, poze si videouri cu tote explicatiile necesare.
Masurare geamurilor este foarte usoara. Majoritatea jaluzelelor au si o toleranta de cativa centimetrii. Daca totusi ai gresit, ne suni si impreuna gasim o solutie la aceasta problema.
Sigur. Urmareste instructiunile paginii Cum montezi , videourile si pozele pe care le furnizam. Alaturi de comanda primesti si o fisa explicativa a produsului. Daca nu te descurci, iti oferim suport telefonic si video prin whatsup. Iti putem spune ca pana acum 100% din clientii nostrii au reusit sa monteze produsele achizitionate.
Avand in vedere ca toate jaluzelele pe care le oferim sunt produse la comanda si personalizate, avem nevoie de cateva zile pentru producerea lor. Termenul nostru de livrare este de 7 zile lucratoare.
Dupa ce efectuezi comanda te va suna un operator al nostru pentru a verifica toate detaliile. Poti sa modifici comanda pana in acel moment. Daca ai de facut modificari si dupa ce te suna operatorul nostru, te rugam sa ne suni, noi verificam in ce stadiu este comanda, iar daca ea nu este data in productie, se mai pot face modificari.
Transportul este GRATUIT pentru toate comenzile mai mari de 300 ron. Pentru comenzile mai mici de 300 ron costul transportului este de 25 ron.
Iti oferim o garantie de 3 ani. Toate componentele sunt pe stoc si ti le putem furniza cat mai repede posibil.
Pe pagina fiecarui produs in parte este scris modul de curatare.
Incercam sa va reconectam la Server ...
Incercam sa va reconectam la Server ... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server ... Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙