Sunt deja client
E-mail
 
Parola
 
Am uitat parola
Sunt client nou
Creaza Cont
×
ยป
Jaluzele de lemn

Jaluzele Orizontale de Lemn

Jaluzelele de lemn sunt clasice, traditionale si elegante. Ele aduc un plus de sofisticare si greutate oricarei incaperi. Pentru ca stim ca un singur stil al jaluzelelor orizontale nu este suficient pentru a se potrivi tuturor stilurilor, ne-am asigurat ca oferim o selectie vasta, pentru ca toata lumea sa-si gaseasca orizontalele de lemn potrivite casei si stilului propriu.
 

Texturi si Culori ale Jaluzelelor de Lemn

Jaluzelele orizontale de lemn sunt facute din lemn de calitate de esenta tare, cum ar fi baswood (tei), real oak (stejar), sau exotic. Aceste jaluzele sunt usoare, fiind astfel perfecte pentru geamuri foarte mari. Si tocmai pentru ca sunt usoare nu se vor lasa sau indoi la mijloc, chiar daca sunt late. Arata foarte bine si au durabilitate mare, fiind sustenabile pe termen lung.Doar pentru ca jaluzelele orizontale de lemn sunt facute din materiale naturale, nu inseamna ca optiunile de culoare si textura sunt limitate. Avand la dispozitie tot, de la culori deschise pana la mahon, o sa gasesti usor culoarea sau textura perfecta pentru design-ul interior al casei tale.

De asemenea, va oferim 3 dimeniuni de lamele: lamele de 25 mm, de 35 de mm si de 50 mm. Datorita faptului ca sunt 3 dimensiuni de lamela este foarte usor sa decorezi toate ferestrele si usile cu jaluzele de lemn, folosesti dimeniunile de lamela potrivite fiecrui geam, mentinand astfel o consistenta a decorului in toata casa.

 

Se spune si e adevarat: bunul gust se recunoaste si dupa cum iti amenajezi locuinta. In categoria alegerilor care fac diferenta între o casa ca oricare alta si una deosebita se regasesc jaluzelele orizontale de lemn. Nu este niciun secret: aduc un plus de softisticare oricarei încaperi.

 

Dar pentru ca orice alegere incepe cu un motiv, noi iti prezentam nu mai putin de 5:

 

1. Intimitate si control asupra luminii

Lamelele orizontale din lemn se pot regla astfel incat sa iti protejezi cu usurinta spatiul personal si intimitatea de privirile curioase ale vecinilor. Printr-un sistem simplu de utilizare, controlezi nivelul de lumina ce intra in incaperea ta, in functie de vremea de afara sau de starea ta de spirit.

 

2. Efect decorativ

Pe langa aspectul practic, jaluzelele orizontale din lemn ofera un plus de eleganta si rafinament casei tale. Pentru ca design-ul  desavarsit  al jaluzelelor se adreseaza clientilor cu standarde exigente pentru locuinta lor, le poti alege fie ca iti doresti un ambient boem , fie, deopotriva, modern.

 

3. Aspect natural 

Acest tip de jaluzele sunt realizate exclusiv din materiale naturale si de calitate. Lemnul stratificat creeaza o atmosfera calda si naturala, care da o stare ambientala de relaxare si se adreseaza unui simt estetic aparte.

 

4. Diversitate de culori si texturi 

Lemnul ca material de provenienta a jaluzelelor nu limiteaza optiunile de culoare si de textura ale jaluzelelor orizontale. De la nuante deschise pana la mahon, poti integra in casa ta un design deosebit, care variaza de la clasic si traditional, la modern.

 

5. Intretinere usoara

Pe cat de sofisticate, pe atat de usor de curatat. Nu ai nevoie decat de o perie cu care sa indepartezi praful de pe lamele si, in anumite situatii, de un burete umed.  

 

Transport gratuit la comenzi de peste 300 lei

 

Cele mai populare jaluzele pentru cladiri de birouri, hoteluri si unitati medicale
Cele mai populare jaluzele pentru cladiri de birouri, hoteluri si unitati medicale
Sunna ofera cele mai populare jaluzele pentru cladiri de birouri, hoteluri si unitati medicale. NU doar ca le comercializam, dar oferim consultanta, masuratori si montaj in toata Transilvania.

detalii
Jaluzele interioare pentru scoli si universitati
Jaluzele interioare pentru scoli si universitati
Jaluzele interioare pentru scoli si universitati. Pot fi achizitionate prin SEAP si licitatii publice. Vezi aici detalii.
detalii
Cum se curata jaluzelele verticale
Cum se curata jaluzelele verticale
Cum se curata si cum se spala Jaluzelele Verticale in 4 moduri simple.
detalii
Copyright © Sunna 2013. Toate drepturile rezervate | 
Jaluzele Orizontale de Lemn