Termen de livrare 7 zile lucrătoare  |   Transport gratuit la comenzi de peste 300 lei  |   Garanție 3 ani la orice produs  

Magazin de Jaluzele si Rolete Sunna 

Poti transforma orice camera din casa ta, doar adaugand un set frumos de jaluzele noi. Jaluzelele perfecte pot infrumuseta rapid caminul tau - ele iti pot oferi intimitate, protectie solara si pot da personalitate spatiului. In magazinul nostru de jaluzele si rolete online gasesti tot ce ai nevoie.
Jaluzele produse la comanda in Romania cu materiale importate din Germania. Aceasta este reteta noastra pentru va oferi jaluzele de inalta calitate, care imbina durabilitatea cu stilul.
Jaluzelele Sunna sunt un plus pentru casa ta!

Sunna.ro ofera rolete,  jaluzele de interior si exterior pentru scoli, universitati,  primarii si institutii publice la preturi de producatori. Jaluzelele pot fi achizitionate prin licitatii publice directe si prin intermediul SEAP.

 De ce sa comandati online de la magazin de jaluzele sunna.ro?

  • Review-urile pozitive primite de la clientii nostri
  • Personal cu cunostinte si experienta in domeniu
  • Costumer service disponibil
  • Preturi reduse foarte mici
  • Politica de preturi si discounturi pentru comenzi mari
  • Majoritatea comenzilor sunt expediate în 5-7 zile lucratoare
  • Site informativ si usor de utilizat
  • Comenzi online sigure
  • Transport gratuit
Indiferent daca aveti nevoie de ajutor pentru a decide ce tip de jaluzele pentru ferestrele dvs. ar functiona cel mai bine in bucataria dvs. sau daca aveti intrebari despre cum se masoara sau instaleaza jaluzelele, echipa noastra prietenoasa si informata este pregatita sa ofere sfaturi de specialitate si ajutor tuturor clientilor.

Nu sunteti sigur de unde sa incepeti?

Consultantii de la magazin de jaluzele si rolete Sunna va pot ajuta sa va sfatuiasca cu privire la jaluzelele potrivite, sa trimita mostre atunci cand nu sunteti sigur de materialul sau culoarea alese si sa va ajute sa masurati. Este usor odata ce incepeti, asa ca luati legatura cu noi astazi!
De asemenea, ne puteti contacta daca aveti intrebari, comentarii sau nelamuriri.
Personal cu experienta

Personal calificat si cu experienta

Customer service disponibil

Asistenta cu privire la jaluzelele potrivite

Preturi reduse foarte mici

Jaluzele de calitate la preturi mici


Comanda Jaluzele Perfecte la Magazinul Online Sunna!

Site-ul nostru usor de folosit, iti permite sa alegi tehnica de umbrire in functie de tipul sau de culoarea dorita, astfel incat sa gasesti rapid jaluzelele potrivite pentru casa ta.

Iti oferim online jaluzele la comanda, pentru a te asigura ca gasesti produsele potrivite pentru tine, atat in ceea ce priveste inaltimea si latimea jaluzelelor, dar cat si in ceea ce priveste stilul, culoarea sau modul de prindere.


Rolete personalizate: accesibilitate vs. calitate

La Sunna.ro, nu ne place sa folosim expresia „jaluzele ieftine”. Jaluzelele pe care le oferim trec prin controale riguroase de calitate si sunt fabricate in Romania. Stim ca oamenii cauta sa economiseasca bani cand vine vorba despre tratamentele pentru ferestre, iar comandarea celor mai ieftine jaluzele pe care le poti gasi online poate fi o modalitate de a economisi niste bani.

Cu toate acestea, nu oferim jaluzele ieftine. Jaluzelele pe care le producem sunt la preturi mici datorita relatiilor noastre serioase si de lunga durata cu furnizorii de materiale textile si componente. Suntem capabili sa obtinem jaluzele cu reducere la un pret mai bun si te ajutam sa economisesti comandand Jaluzele online de la noi.

Am optat sa vindem Jaluzele online inca din anul 2013, deoarece dupa calcule amanuntite am observat ca putem sa scadem costurile cu masuratorile si montajul si putem oferi clientilor nostri Jaluzele de inalta calitate la preturile cele mai bune.
Cu garantia noastra, putem paria ca nu vei fi dezamagit.

0749512455 office@sunna.ro

Incercam sa va reconectam la Server ...
Incercam sa va reconectam la Server ... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server ... Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙