Termen de livrare 7 zile lucrătoare  |   Transport gratuit la comenzi de peste 300 lei  |   Garanție 3 ani la orice produs
10 %
Rolete Zebra Bahama 1320
Rolete Zebra Bahama 1320Rolete Zebra Bahama 1320
Adauga la favorite

Rolete Zebra Bahama 1320

Cod: BH-1320
Stoc: Da
140.00 RON / m2
126.00 RON / m2
*pret cu TVA

Selecteaza Optiuni
Latime (cm)
*
Inaltime (cm)
*
Actionare
*
Culoare accesorii
*
Montaj
*
Prindere
*
Ghidaj
*
Child safety
*
Cantitate

Alte Materiale
Rolete Zebra Bahama 1305
Bahama 1305
Rolete Zebra Bahama 1311
Bahama 1311
Rolete Zebra | Bahama 1303
Bahama 1303
Rolete Zebra Bahama 1304
Bahama 1304

Caracteristici

Transparenta: Semi-transparent
Transport: 25 lei sau GRATUIT la comenzi de peste 300 lei.
Disclaimer: Culorile pot varia în funție de setările ecranului folosit.

Optiuni

Material: Bahama 1320
Culoare Material: Roz
Continut Material: 100% Poliester

Roletele Zebra

Roletele Zebra, jaluzelele numite uneori Rolete Zi-Noapte sau Rulouri Day-Night sunt rulouri cu o diferență aparte față de roletele textile normale. Se pot deschide complet ca un rulou, dar Jaluzelele Zebra oferă acel control suplimentar al luminii, permițându-vă să controlați poziția lamelelor orizontale în jos. Le puteți închide ca o roletă normală sau puteți regla poziția de deschidere care să le facă să arate ca o jaluzea orizontală. Jaluzelele Zebra sunt versatile și vă pot oferi acel mic lux la fereastra dvs. Pentru a vă permit să vă bucurați de umbră în confortul casei sau al biroului.

Jaluzelele Zebra, completează și îmbunătățesc aproape orice casă, inclusiv stiluri contemporane, clasice și de epocă. Roletele Zebra sunt ușor de utilizat și sunt unul dintre cele mai practice decorațiuni de ferestre disponibile, făcându-le potrivite pentru aproape orice decor.
Sunna îți poate oferi o gamă largă de țesături și stiluri de designer, de la culori netede, până la finisaje texturate și țesute, inclusiv natur, jaluzele transparente.

Roletele Day-Night

Roletele Zebra Day-Night și rulourile screen vă oferă intimitate în timpul zilei și avantajul de a filtra lumina naturală fără a vă pierde priveliștile uimitoare. Țesăturile blackout oferă întunecarea camerei și intimitate pe timp de noapte. Sau dacă doriți ce este mai bun din ambele lumi, rolele noastre zi-noapte cuplează aceste stiluri grozave de umbrire într-un singur sistem convenabil.

Pentru a găsi cea mai potrivită variantă de rolete zebra, folosiți-vă de Filtre, pentru a seta rezultatele după culoare, textură si lățimea benzilor de pânză orizontale. Urmări-ți instrucțiunile de măsurare si completați câmpurile conform îndrumărilor. Niciodată nu a fost mai ușor să comanzi jaluzelele preferate. Livrarea se face la domiciliul dvs. Și este gratuită la comenzi peste 300 de lei. Instrucțiunile de montaj sunt disponibile online 24 din 24 de ore.

Decorează cu Sunna. Comandă rolete zebra online acum!

Incercam sa va reconectam la Server ...
Incercam sa va reconectam la Server ... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server ... Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙