Termen de livrare 7 zile lucrătoare  |   Transport gratuit la comenzi de peste 300 lei  |   Garanție 3 ani la orice produs  
Rolete Zebra Grace Blackout 18805
Rolete Zebra Grace Blackout 18805Rolete Zebra Grace Blackout 18805
Adauga la favorite

Rolete Zebra Grace Blackout 18805

Cod: gracbo-18805
Stoc: Da
Garantie: 36 Luni
300.00  RON / m2 *pret cu TVA

Selecteaza Optiuni
Latime (cm)
*
Inaltime (cm)
*
Actionare
*
Culoare accesorii
*
Montaj
*
Prindere
*
Ghidaj
*
Child safety
*
Cantitate

Alte Materiale
Rolete Zebra Grace Blackout 18801
Grace18801
Rolete Zebra Grace Blackout 18802
Grace18802
Rolete Zebra Grace Blackout 18803
Grace18803
Rolete Zebra Grace Blackout 18806
Grace18806

Caracteristici

Transparenta: Opac
Transport: 25 lei sau GRATUIT la comenzi de peste 300 lei.
Disclaimer: Culorile pot varia în funție de setările ecranului folosit.
Potrivit pt locuri umede: Da

Optiuni

Material: Grace18805
Latime banda: 7,5/5 cm
Culoare Material: Maro
Continut Material: 100% Poliester

Roletele Zebra

Roletele Zebra, jaluzelele numite uneori Rolete Zi-Noapte sau Rulouri Day-Night sunt rulouri cu o diferență aparte față de roletele textile normale. Se pot deschide complet ca un rulou, dar Jaluzelele Zebra oferă acel control suplimentar al luminii, permițându-vă să controlați poziția lamelelor orizontale în jos. Le puteți închide ca o roletă normală sau puteți regla poziția de deschidere care să le facă să arate ca o jaluzea orizontală. Jaluzelele Zebra sunt versatile și vă pot oferi acel mic lux la fereastra dvs. Pentru a vă permit să vă bucurați de umbră în confortul casei sau al biroului.

Jaluzelele Zebra, completează și îmbunătățesc aproape orice casă, inclusiv stiluri contemporane, clasice și de epocă. Roletele Zebra sunt ușor de utilizat și sunt unul dintre cele mai practice decorațiuni de ferestre disponibile, făcându-le potrivite pentru aproape orice decor.
Sunna îți poate oferi o gamă largă de țesături și stiluri de designer, de la culori netede, până la finisaje texturate și țesute, inclusiv natur, jaluzele transparente.

Roletele Day-Night

Roletele Zebra Day-Night și rulourile screen vă oferă intimitate în timpul zilei și avantajul de a filtra lumina naturală fără a vă pierde priveliștile uimitoare. Țesăturile blackout oferă întunecarea camerei și intimitate pe timp de noapte. Sau dacă doriți ce este mai bun din ambele lumi, rolele noastre zi-noapte cuplează aceste stiluri grozave de umbrire într-un singur sistem convenabil.

Pentru a găsi cea mai potrivită variantă de rolete zebra, folosiți-vă de Filtre, pentru a seta rezultatele după culoare, textură si lățimea benzilor de pânză orizontale. Urmări-ți instrucțiunile de măsurare si completați câmpurile conform îndrumărilor. Niciodată nu a fost mai ușor să comanzi jaluzelele preferate. Livrarea se face la domiciliul dvs. Și este gratuită la comenzi peste 300 de lei. Instrucțiunile de montaj sunt disponibile online 24 din 24 de ore.

Decorează cu Sunna. Comandă rolete zebra online acum!

Incercam sa va reconectam la Server ...
Incercam sa va reconectam la Server ... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server ... Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙