Termen de livrare 7 zile lucrătoare  |   Transport gratuit la comenzi de peste 300 lei  |   Garanție 3 ani la orice produs  

Jaluzele pentru Home Office

10/06/2021
Jaluzele pentru Home Office
Combina functionalitatea si stilul atunci cand alegi jaluzelele pentru Home Office si descopera care din produsele Sunna se potrivesc cel mai bine cu biroul tau.
 
Totul depinde de modul in care iti place sa lucrezi. S-ar putea sa preferi lumina naturala, asa ca ai nevoie de jaluzele care creeaza un spatiu luminos si primitor pentru a incuraja productivitatea. Daca preferi lumina mai putina si doresti sa reduci reflectarea luminii pe ecran - sau daca doresti sa reduci zgomotul exterior si distragerea atentiei - jaluzelele potrivite te pot ajuta si cu asta.
 
Pentru a te asigura ca beneficiezi la maxim de Home Office, consulta aceste idei de jaluzele care te vor ajuta sa creezi un spatiu de lucru dinamic si adaptabil.
 

Rolete Zebra pentru Home Office

 
Roletele Zebra iti permit sa îmbratisezi soarele sau sa il blochezi complet. Cu ajutorul tesaturii  materialului folosit pentru rolete zebra, care fasii pline si fasii transparente intercalate, vei controla complet razele care patrund la biroul de la Home Office. Pur si simplu modifica pozitia jaluzelei si creaza nivelul de luminozitate la care poti lucra. Daca preferi un refugiu confortabil, poti închide roletele pentru a bloca complet lumea exterioare - mediul perfect cand ai nevoie sa te concentrezi la munca pe care o faci.

rolete-zebra-home-office
 

Jaluzele Orizontale pentru Home Office

 
Jaluzelele Orizontale contemporane dispun de lamele reglabile. Acest lucru inseamna ca ele permit patrunderea a cat mai multa sau cat mai putina lumina în Home Office, in functie de dorintele tale. Aceste lamele sunt, de asemenea, fantastice pentru protejarea intimitatii, astfel incat poti obtine linistea necesara productivitatii, fara intreruperi de afara.
 
Din punct de vedere al stilului, jaluzelele orizontale sunt, de asemenea, o modalitate minuntata de a-ti perfectiona stilul incaperii. Acestea arata elegante si moderne si sunt facute din aluminiu - perfecte pentru noul tau Home Office modern.

jaluzele-orizontale-home-office
 

Jaluzele Verticale pentru Home Office


Lamelele de panza suspendate ale jaluzelelor verticale sunt perfecte pentru ferestrele mari si usile de la terasa. Aceste jaluzele la indemana gliseaza pe sina de aluminiu, astfel incat sa poti lasa soarele sa straluceasca in unele zone si sa te bucurati de umbra in altele - ceea ce este ideal daca iubesti lumina naturala, dar doresti sa eviti ca lumina sa se reflecte in ecranul laptopului.
Acestea vin intr-o serie de culori care sa se potriveasca designul interior ales de tine si sunt disponibile si cu materiale blackout.

jaluzele-verticale-home-office
 

Rolete Blackout pentru Home Office


Roletele Blackout sunt un produs excelent care te ajuta sa te concentrezi asupra muncii. Calitatile de blocare a luminii te vor ajuta sa indepartezi distractiile din lumea din afara ferestrei tale - chiar si in miezul zilei. Mai mult, materialul mai gros al unora dintre rulourile interioare ajuta lat reducere sunetului. Acest lucru este ideal daca exista un proiect pe care trebuie sa il finalizezi urgent sau daca doresti pur si simplu liniste si pace. Rulourile Blackout te vor ajuta sa iti faci treaba.

rolete-blackout-home-office

Exploreaza diferitele avantaje ale acestor jaluzele pentru a afla care sunt cele mai bune jaluzele de birou pentru tine si pentru casa ta. Vezi mai multe sfaturi de top aici.  

Incercam sa va reconectam la Server ...
Incercam sa va reconectam la Server ... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server ... Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙