Termen de livrare 7 zile lucrătoare  |   Transport gratuit la comenzi de peste 300 lei  |   Garanție 3 ani la orice produs  

Jaluzele interioare pentru scoli si universitati

10/06/2021
Jaluzele interioare pentru scoli si universitati

Jaluzelele din sala de clasa sunt doar inceputul ...

Cladirile dedicate invatamantului au nevoie de gestionarea luminii in toate facilitatile lor. La Sunna.ro, avem rolete textile, rolete screen cu materiale de performanta ridicata, materiale translucide, jaluzele opace audio-vizuale si jaluzele zebra duo care combina diferite tesaturi pentru o mai buna gestionare a luminii cu aceeasi jaluzea. Va oferim o multitudine de solutii de umbrire pentru ferestre scolare atat üentru salile de clasa cat si pentru urmatoarele incaperi:
  • Jaluzele pentru librarii, unde este nevoie de lumina confortabila oentru citit
  • Jaluzele pentru cantine
  • Jaluzele pentru Auditorium potrivite geamurilor atipice
  • Jaluzele pentru birouri administrative
  • Jaluzele pentru laboratoare de ?tiinte, unde exista diverse aparate si substante
  • Jaluzele pentru salile de muzica si spatii pentru orele de arta, unde este nevoie de protectie UV pentru instrumentele muzicale si opere de arta
  • Jaluzele pentru bazine de inot, unde este nevoie de lumina, dar de asemenea de intimitate

Diferite jaluzele interioare pentru scoli si universitati. Diferite beneficii

Mai jos sunt prezentate diverse jaluzele pentru ferestre utilizate de majoritatea scolilor, universitatilor si altor centre de invatamant. De asemenea, sunt disponibile cu optiuni fara fir sau mototrizate. Acestea sunt dupa cum urmeaza:
 

1. Rolete textile pentru scoli si unversitati

Roletele textile sunt cele mai potrivite in sali de clasa unde scopul este filtratea luminii si a razelor UV, dar si atunci cand se folosesc ecrane si razele solare deranjeaza. Acestea contribuie la crearea celei mai bune ambiante pentru invatare si concentrare. Cand folositi rolete textile pentru filtrarea luminii, protejati elevii de soare si caldura. Prin utilizarea jaluzelelor blackout se creaza mediul perfect pentru vizualizarea materialelor de invatare audio-vizuale.

Atunci cand roletele textile sunt personalizate pot fi utilizate in oricare incapere sau la toate ferestrele unei scoli. Puteti alege grosimea tesaturii pentru fiecare sala diferita pentru practicalitate. Pentru salile de clasa, veti dori sa blocati stralucirea de la soare, astfel incat elevii sa poata vedea cu usurinta ceea ce le prezinta profesorul fara a fi deranjati sau a obosi.  Reducerea luminii vizibile din clasa face posibila prezentarea proiectelor pe ecrane si proiectoare fara stralucire si fara intunecarea intregii clase. De asemenea, le permite profesorilor sa vada elevii si sa se asigure ca sunt implicati in lectiile de la clasa.

jaluzele-scoala-universitate
jaluzele-scoala-universitate

Scolile au o gama larga de sarcini si activitati, care dicteaza durabilitatea si functionalitatea  necesara in ceea ce priveste jaluzelele pentru ferestre. Roletele textile personalizate sunt potrivite pentru birouri sau zone administrative, in laboratoarele stiintifice care necesita utilizarea echipamentelor speciale si luarea notitelor, dar si pentru  intunecarea auditoriului. De asemenea, functioneaza bine pentru prezentari video si media in cantine sau sali de sport, precum si in sali de muzica si arta, pentru a impiedica deteriorarea instrumentelor si a lucrarilor de arta de razele UV. Roletele textile pot crea cantitatea potrivita de lumina pentru conditii confortabile de citit  într-o biblioteca.
 


2. Rolete Blackout pentru sali de clasa

Uneori, atmosfera dintr-o sala de clasa nu este favorabila invatarii datorita unor factori, si anume orientarea cladirii in sine si utilizarea ferestrelor mari. Cea mai buna modalitate de a aborda aceste probleme este utilizarea roletelor opace. Aceste rolete ofera cea mai buna ambianta pentru vizionarea mass-media si activitati multifunctionale datorita controlului complet al luminii.

Doriti sa economisiti costurile cu energia pentru scoala dvs.? Roletele blackout controleaza temperaturile interioare blocand vremea din exterior. Acest lucru va va face studentii sa fie confortabili si concentrati asupra sarcinii pe care o au de executat. Nimic nu este mai rau decat sa incerci sa inveti cand este prea cald sau prea frig. Temperatura nepotrivita poate face dificila concentrarea, pentru oricine. Unul dintre lucrurile minunate despre roletele opace este ca exista optiuni care va permit sa blocati caldura sau frigul extrem. Roletele blakcout blocheaza, de asemenea, lumina, facandu-le perfecte pentru clasele moderne.
 

jaluzele-scoala-universitate

https://www.sunna.ro/rolete-blackout

 

3. Jaluzele Verticale - licitatie scoli

Jaluzelele verticale functioneaza foarte bine ca tratamente pentru ferestre foarte mari. Lamelele se misca dintr-o parte in alta pe o sina in loc sa se ridice si sa coboare ca jaluzelele tip rulou. Atunci cand plasati jaluzele care se ruleaza pe o fereastra mare, acestea vor fi greu de ridicat si de coborat din cauza latimii si inaltimii ferestrei. Mecanismul de deschidere si inchidere s-ar uza rapid pe astfel de fereastra.

Solutia este jaluzeaua verticala, care rezista multi ani, aaa ca este durabila si de incredere. Aveti posibilitatea sa achizitionati jaluzele verticale fabricate la comanda si cu lamele rezistente la foc, ignifuge, potrivite pentru toate aplicatiile intr-un cadru scolar. Acestea sunt chiar disponibile in multe culori in trend pentru a se potrivi schemei de culori din orice sala de clasa cu ferestre.

Puteti alege varianta motorizata, care ofera sguranta pentru copii mici sau o operare cu snur si lant pentru jaluzele verticale clasice si puteti alege sa aveti ca lamele sa fie in stanga sau dreapta jaluzelei atunci cand este trasa, sau  ca lamelele sa se adune in mijlocul jaluzelei sau in ambele parti de pe margine.
jaluzele-scoala-universitate
https://www.sunna.ro/verticale
 

4. Jaluzele orizontale de aluminiu

Usor de curatat si disponibile in culori variate; aceste jaluzele orizontale sunt o alegere populara in majoritatea scolilor si universitatilor. Ele sunt rezistente, iar culorile nu se vor estompa deoarece sunt vopsite electrostatoc direct pe lamelele de aluminiu. Aceste jaluzele orizontale vin au preturi foarte rezonabile. Daca sunteti in cautarea unor jaluzele de calitate la preturi mici, optati pentru aceste jaluzele orizontale de aluminiu.
jaluzele-scoala-universitate
 

5. Rolete imprimate

In salile de activitati, cantine si locurile unde au loc evenimentele institutului, functionalitatea si durabilitatea jaluzelelor joaca un rol crucial. Roletele imprimate personalizate sunt acele tipuri de produse care imbunatatesc frumos o incapere si adauga vibratie spatiului. Exista multe stiluri, sigle si personalizari pe care le puteti alege pentru a se potrivi salii. Pe baza cerintelor, aceste jaluzele personalizate pot permite luminii sa treaca sau sa o blocheze complet.

6. Jaluzele motorizate / Jaluzele electrice

Pentru confort, automatizare eleganta, eficienta energetica, comoditate si siguranta in mediul scolar si universitar, pot fi adoptate jaluzele si rolete motorizate. Acest mecanism este favorabil sistemelor care includ rolete textile, copertine, jaluzele verticale, jaluzele comerciale si jaluzele motorizate personalizate.

Jaluzele ignifuge pentru scoli si universitati

Exista mai multe tipuri de jaluzele pentru ferestre disponibile pe piata, care sunt ignifuge si testate de experti pentru siguranta dumneavoastra. Tesatura utilizata pentru aceste jaluzele ignifuge a fost tratata cu un agent chimic ignifug. Cand sunteti in cautarea unor jaluzele pentru scoli sau universitati, asigurati-va ca luati in considerare si materialele ignifuge, rezistente la foc.
 
Jaluzelele ignifuge produse de sunna.ro sunt potrivite pentru fiecare fereastra si pot fi instalate in orice sala. Luati in considerare montarea lor pe ferestrele cantinei in special sau oriunde unde se lucreaza cu foc si substante inflamabile.In scoli, universitati, spitale si centre comerciale, aceste jaluzele sunt cea mai solicitata alegere.

jaluzele-scoala-universitate

 

Jaluzele cu clasa

Jaluzelele potrivite vor permite controlul cantitatii corecte de lumina naturala care patrunde in incapere, indiferent de tipul special de functie sau de stilul specific. De asemenea, va creea un mediu propice concentrarii si invatatrii. Cand instalati jaluzele la ferestrele din salile de clasa, asigurati costuri reduse cu electricitatea pentru institutul dvs. de invatamant. Studentii dvs. vor beneficia de acest lucru. Economiile suplimentare pot fi utilizate pentru imbunatatirea viitorului lor. Construind un mediu de invatare distractiv, sigur si nou pentru elevi, le oferiti oportunitatile de a deveni versiuni mai bune ale lor.



Incercam sa va reconectam la Server ...
Incercam sa va reconectam la Server ... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server ... Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙