Sunt deja client
E-mail
 
Parola
 
Am uitat parola
Sunt client nou
Creaza Cont
×
»
Rulouri Exterioare

Rulouri Exterioare | Jaluzele de Aluminiu

Rulourile Exterioare și ferestrele se potrivesc percum soarele și vara. Fie ca vrei un sistem de umbrire solara, doresti sa economisesti energie sau ai nevoie de protectie eficienta impotriva intrusilor neinvitati – jaluzelele de aluminiu de la Sunna sunt sisteme inteligente, complet automatizabile, care reduc costurile energetice, ofera mai mult confort și securitate suplimentara.

Rulourile exterioare chiar reduc zgomotul din exterior si ajuta impotriva insectelor nedorite. De asemenea, ofera o protectie eficienta impotriva vremii nefavorabile. Jaluzelele de aluminiu sunt elemente elegante de design pentru fatade. la Sunna gasesti o selectie vastă pentru a se potrivi perfect cerintelor arhitecturale.

 

Caracteristici ale Jaluzelelor Rulou de Aluminiu:


Rulourile Exterioare de la Sunna nu cunosc limite pentru ideile de proiectare si uimesc cu perfectiunea tehnica si ideile inovatoare. Chiar si arhitectura conservatoare elaborata va fi complimentata de jaluzelele e aluminiu Sunna din punct de vedere al functionalitatii si stilului: fronturile mari sunt protejate eficient de soare sau de ochii trecatorilor.

Te bucuri de umbra binevenita si de intimitatea casei tale. Jaluzelele se adaptează, de asemenea, la formele provocatoare ale ferestrei. Chiar si geamurile triunghiulare sunt transformate în elemente de design, datorita rulourilor exterioare de la Sunna.

Produse

Stoc: Ordonare dupa:

1 2 


Cele mai populare jaluzele pentru cladiri de birouri, hoteluri si unitati medicale
Cele mai populare jaluzele pentru cladiri de birouri, hoteluri si unitati medicale
Sunna ofera cele mai populare jaluzele pentru cladiri de birouri, hoteluri si unitati medicale. NU doar ca le comercializam, dar oferim consultanta, masuratori si montaj in toata Transilvania.

detalii
Jaluzele interioare pentru scoli si universitati
Jaluzele interioare pentru scoli si universitati
Jaluzele interioare pentru scoli si universitati. Pot fi achizitionate prin SEAP si licitatii publice. Vezi aici detalii.
detalii
Cum se curata jaluzelele verticale
Cum se curata jaluzelele verticale
Cum se curata si cum se spala Jaluzelele Verticale in 4 moduri simple.
detalii
Copyright © Sunna 2013. Toate drepturile rezervate | 
Rulouri Exterioare | Jaluzele de Aluminiu